Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Echo & The Bunnymen, Behemoth, Cat Power, Steve Perry, Death Valley Girls, Windhand, High On Fire, You Me At Six, Black Peaks, Sinner PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2018 16:37

echo_bunnymen_stars_oceans_moon

Το τρίτο τους άλμπουμ ως διμελής μπάντα και 13ο της ιστορίας τους κυκλοφορούν σήμερα οι αειθαλείς Echo & The Bunnymen. Τιτλοφορείται 'The Stars, The Oceans & The Moon'.

Κόντεψε να περάσει μια πενταετία από το προηγούμενο άλμπουμ των Behemoth, που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2014. Το εμβληματικό πολωνικό συγκρότημα της ακραίας μεταλλικής μουσικής επιστρέφει σήμερα με το 'I Loved You At Your Darkest'.

Έξι ολόκληρα χρόνια μετά το 'Sun', η Cat Power κυκλοφορεί σήμερα το άλμπουμ 'Wanderer'. Έτσι, μόλις συμπλήρωσε μια δεκάδα.

Η επιστροφή του Steve Perry στη δισκογραφία αποτελεί ένα από τα πιο σπουδαία γεγονότα της φετινής rock σκηνής. Το άλμπουμ 'Traces' είναι το τρίτο του πρώην τραγουδιστή των Journey.

Τρίτη δισκογραφική προσπάθεια σήμερα από τους (τις) Death Valley Girls. Το 'Darkness Rains' υπόσχεται δυναμικές garage rock στιγμές.

Με τη συμπλήρωση δέκα ετών πορείας, οι Windhand προσφέρουν στο κοινό τους το νέο άλμπουμ, 'Eternal Return'. H doom καταιγίδα που εξαπολύει το συγκρότημα από τη Virginia έχει πλέον τέσσερα δισκογραφικά βαρομετρικά στο ενεργητικό της.

Η εικοσαετής ιστορία των High On Fire δεν είναι αμελητέα. Αμελητέο δεν είναι ούτε το νέο άλμπουμ τους, 'Electric Messiah'.

Τι κι αν οι You Me At Six κυκλοφόρησαν πέρσι άλμπουμ; Το αγγλικό συγκρότημα δε διστάζει να προσθέσει άλλο ένα λιθαράκι, το έκτο ('VI') για την ακρίβεια, στη δισκογραφία του.

Με το 'All That Divides', οι Black Peaks, το progressive συγκρότημα από την Αγγλία, φτάνει τα τρία άλμπουμ.

Το άκρως σκληρό και ενδιαφέρον δισκογραφικό τους ντεμπούτο πραγματοποιούν σήμερα οι Sinner. Ονομάζεται 'Sanity In The Mouth Of Hell' και διαθέτει στοιχεία από sludge, death metal και hardcore.

Επίσης κυκλοφορούν:

Kristin Hersh: Possible Dust Clouds

Fucked Up: Dose Your Dreams

Coheed And Cambria: The Unheavenly Creatures

Monuments: Phronesis

Celestial Wolves: Call Of The Void

Cursive: Vitriola

Haerts: New Compassion

Ice Nine Kills: The Silver Screams

Author & Punisher: Beastland

Electric Six: Bride Of The Devil

She Makes War: Brace For Impact

The Xcerts: Late One Night

Swearin': Fall Into The Sun

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας